Visual stories

Ik geef vorm. Aan creaties die anderen in de wereld zetten. Of dat nou bladenmakers, kunstenaars, dansers, architecten, bloemkwekers, festivalorganisatoren, conservatoren of makers zijn. Noem me de vormgever van de creatieve industrie. Ik ontwerp de website voor een nieuwe tentoonstelling, of het boek met alle designs die een ontwerper de afgelopen twintig jaar maakte. Ik fotografeer de juiste sfeer bij een voorstelling, of ontwerp het logo dat precies goed voelt bij een magazine. Ik geef vorm aan een huisstijl die klopt bij het imago van een festival. Je kunt mijn werk bekijken op deze website.

Mijn vorm versterkt het verhaal dat jij neer wilt zetten. Vormgeven begint bij mij dan ook altijd met begrijpen wat de maker beweegt. Zodra ik dat in de vingers heb, maak ik een visuele identiteit die daar precies bij past.
Een visual story noem ik dat.


‘You never get a second chance to make a first impression’
Ik houd van mooie dingen: kunst, design, architectuur, mode, dans – en die mooie dingen maak ik graag nog mooier, door ze een plek te geven op een website, in een publicatie, op een foto of in een huisstijl. Ze zeggen wel eens: ‘You never get a second chance to make a first impression’ en dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor producten, diensten, kunst en alles wat mensen maken. De eerste indruk telt. Ik maak visual stories waarin die eerste indruk klopt.